Preguntes més freqüents

Què és "Cada oveja con su pareja"?

El lloc web catalunya.cadaovejaconsupareja.es és una pàgina nascuda de la idea d'un petit grup de gent la finalitat de la qual és permetre que altres persones puguin establir noves amistats o relacions.

Quin és la finalitat de? "Cada oveja con su pareja"?

La finalitat de catalunya.cadaovejaconsupareja.es no és una altra que la de permetre que la gent que es registri a la pàgina pugui conèixer a altres persones. No podem garantir resultats, però estem segurs que tindràs l'oportunitat de parlar amb moltes persones de la teva ciutat, del teu país o d'altres regions del món.

Per què és convenient pujar una foto?

Nosaltres no considerem que el físic sigui el més important en la vida, però sí som conscients que amb una breu descripció o amb algunes dades informatives és impossible arribar a l'altra persona. Per això creiem que la combinació de tots dos elements és positiva perquè tothom sàpiga millor com és cada usuari.

Per què "Cada oveja con su pareja" és un servei de pagament?

Nos hemos decidido a formar parte del mayor servicio de relaciones personales del mundo: Prelinker. Actualmente cuentan con más de 30 millones de usuarios repartidos por el mundo. Creemos que es una gran oportunidad para nosotros y para quienes visitan nuestra página, pues las posibilidades de conocer gente nueva aumentan considerablemente.

Qui ha de pagar per usar "Cada oveja con su pareja"?

Prelinker establece que los hombres son los que deban pagar por usar el servicio, pudiendo elegir entre tres tipos de cuotas diferentes: mensual, trimestral y semestral. Las mujeres no tienen que pagar por usar este servicio.

Què succeeix amb l'usuari que tenia en "Cada oveja con su pareja"?

Creiem que el millor és usar una sola aplicació dins de la nostra pàgina web, així que totes les fitxes del sistema usat fins avui desapareixeran a poc a poc.Aquí tens algunes fitxes dels nostres usuaris de Catalunya

Latvja-One

52 anys

Barcelona

giorgioxxx

33 anys

Barcelona

pauet93

19 anys

Tarragona

CosasMias

56 anys

Barcelona

PUBLICITAT
FACEBOOK